Training Gratuit pentru Activarea Ascensiunii 22022022 – 4 Activari Noi pentru Membrii

 In BLOG CATEGORY

Training Gratuit pentru Activarea Ascensiunii 22022022 – 4 Activari Noi pentru Membrii

Bun regasit sufletelor creatoare!

Pentru ca faci parte din comunitatea virtuala extinsa, ofer inca un training de elita in domeniul dezvoltarii potentialului uman.

Daca faci parte din minoritatea umana care isi doreste sa isi dezvolte potentialul latent

Prin acest training special am oferit o cale organica de a accelera procesul de ascensiune si integrare a sufletului…

Activarile inregistrate sunt create de aceasta data ca sa aibe efect chiar daca sunt inregistrate.

Sunt menite sa te centreze profund si sa te sustina sa stai in prezent, sa iesi din mintea reactiva, sa vindeci rani inconstiente profunde din sistemul tau nervos ca sa primesti informatie de acuratete precum si solutii non-liniare la provocarile curente si pentru restul vietii tale.

Acesta este un DAR pentru toti membrii.

Am explicat de asemenea in acest training:

 • DE CE ASCENSIUNEA ESTE SINGURA CALE SA IESIM DIN REALITATEA DENSA SI DE CE NU SE MAI INTAMPLA NATURAL
 • CUM PUTEM SA NE CURATAM BLOCAJELE VIBRATIONALE PRIN INTERMEDIUL INTENTIEI SI DE CE ESTE SUSTENABIL SA ACTIVAM VINDECATORUL INTERN
 • CUM SA VINDECAM PERMANENT EMOTIILE NEGATIVE “CABLATE” LA NIVEL DE SUBCONSTIENT
 • DE CE ESTE UMANITATEA SABOTATA VIBRATIONAL PRIN IMPLANTURI
 • CUM EMPATIA ESTE O SABIE CU 2 TAISURI: DAR VS POVARA
 • PUTEREA CODURILOR DIN ADN-UL NOSTRU
 • CUM PUTEM RESTABILI TIPARUL DE SANATATE ORIGINAL

Si… daca esti pe fuga poti sari direct la minutul 50 pentru a primi cele 4 activari:

 • Eradicarea Fricii mostenita pe 12 generatii.
 • Activarea Aspiratiilor mai Inalte, ascensionarea frecventei gandurilor
 • Activarea iubirii pentru a iesii din “cutia” mentala, activarea energiei creativitate;
 • Vindecarea glandei hipothalamus si a hormonilor de iubire pentru coerenta, aliniamentul cu ceea ce gandesti cu ceea ce faci, coerenta expresiei de Sine, ca om si ca lider in comunitatea si organizatia pe care o servesti
 • Descarcarea de noi tipare de lumina de la Sinele tau Inalt care esti TU!

“Calea” imbina principii din Fizica Cuantica, limbajul Supra-Constientului, comenzi sacre prin care punem in practica puterea intentiei pentru vindecare multidimensionala a intregii anatomii energetice…

In cel mai tangibil mod.

Am aratat tuturor ca putem percepe in mod kinestezic aceste activari precum o chirurgie fara atingere prin intermediul Spatiului Inteligent.

Activarile sunt menite sa te conecteze mai bine cu Legile Universale si sa incepi sa manifesti o retea mai inalta de oameni, locuri, situatii si oportunitati. Functioneaza de minune daca ai o minte si inima deschisa.

Poti face activarile cu intentii precise de vindecare. Sau daca nu esti sigur/a poti sa permiti pur si simplu sinelui tau inalt sa elibereze blocajele prioritare din evolutia ta.

Daca vrei sa duci activarile la urmatorul nivel, strang un grup pentru RENASTERE TRANSCEDENTALA care incepe Duminica 27.02.2022 ora 10am.

Astfel, realizam impreuna CURATAREA TUTUROR CENTRILOR ENERGETICI precum si ELIBERAREA ATASATAMENTELOR ENERGETICE, IMPRINTURILE PRIORITARE (nu sunt destul, nu merit, lipsa si limitare si dubii de sine, etc.).

Daca ai simtit ca sunt forte subtile care te blocheaza sa functionezi, sa fii in cea mai buna stare posibilita si sa accesezi oportunitati noi…

Daca observi ca esti distras/a usor cand ceva sau cineva iti apasa butoanele…

Daca ai avut intentia sa te vindeci de aspectele dificil de exprimat sau ca ai parte de fenomene inexplicabile de blocaj intern si nu stii cum sa aduci senzatia de usurinta in viata ta …

Acesta este apelul pe care il asteptai.

Aceasta este una din cele mai puternice sesiuni de vindecare de pe planeta si poti sa beneficiezi de puterea transmutarii instante din comfortul casei tale, alaturi de un grup de frecventa inalta.

Aceste curatari au efect de bulgare de zapada. Odata incepute, rezultatele vor fi tot mai profunde pe masura ce integrezi timp de saptamani dupa o singura activare.

In plus, ofer posibilitatea ca sa alocam timp pentru a rezolva lista intentiilor tale precum conflicte interne, cauze ale oboselii, lipsei de concentrare,

Este pentru tine suflet creator daca iti doresti in mod eficient sa te cureti de cele mai dense blocaje despre care am scris in acest articol -> Cele mai des intalnire atasamente aurice comune

 

 • De ce mi se face somn in timpul activarilor?

Motivul pentru care intram rapid in starea de constiinta extinsa si intram rapid in starea de prezenta intensa – este ca Sinele Inalt atunci cand interactioneaza cu noi suntem intr-o stare de prezenta, de acum. In acest timp Sistemul Nervos central trece pe modulul parasimpatic unde vindecarea are loc in timpul relaxarii. SNC controleaza vindecarea in organismul nostru precum si alte functii pe care nu le constientizam (precum digestia). In acest moment de relaxare profunda pot sa apara viziuni, revelatii, constientizari profunde si o stare de conectare organica la Sinele Inalt.

 • De ce mi se face frig si cald in timpul activarilor?

In timpul activarilor vei percepe schimbarile bruste de temperatura deoarece caldura asociata cu inflamatia sistemica este vindecata si eliberata ca o forta magnetica ce se descrinde, urmata fiind de senzatia de frig si tremurat chiar si daca esti intr-un mediul ambiental mai cald de 22 de grade Celsius. Acest fenomen se intampla in mod obisnuit deoarece creste electroconductivitatea electrica din corpul tau ca urmare a eliberarii retelor neuronale asociate fostelor traume.

 • Sunt curatarile permanente?

Absolut. “Curatarile” nu sunt permanente decat daca se desprind retelele neuronale. Asa cum am aratat in trainingurile gratuite, blocajele pe care le curatam nu se mai refac, nu mai pot fi experimentate din nou pentru ca Renasterea Transcedentala curata la nivel neuronal cauzele traumelor si a identitatilor pentru a deschide comunicare cu Sinele Inalt.

 • De ce “setea de informatie” nu rezolva blocajele de a integra identitatea sufletului?

De cate ori ai primit inspiratie dintr-o carte/practica si atunci cand te-ai intors acasa, in spatiul personal, nu ai reusit sa sustii aceasta energie si te-ai intors la ceea ce faceai inainte? Motivul este ca desi ai inteles logic o informatie sau ai invatat-o … exista retelele neuronale anterioare care fac situatia, blocajul, obiceiul sau tiparul emotional sa se reintoarca indiferent cat vei invata. Solutia este sa intrerupi retelele neuronale si asta facem in Renasterea Transcedentala prin intermediul activarilor prin care rezolvam aceste tipare vechi la nivel subtil fara sa mai sari de la un curs la altul.

 • Renasterea Transcedentala va fi inregistrat?

Desi este o experienta ” pe viu”, inregistrarile primite iti vor permite sa traiesti curatarile din nou si din nou chiar si de pe telefon oricand vor fi tipare care vor iesi la suprafata ca urmare a accelerarii procesului de vindecare a umbrei si a corpului de suferinta. Fragmentarea sufleteasca poate fi stopata si poti intra pe trendul ascendent.

 

Recenzii de la trainingul gratuit 22022022

“Te îmbrățișez in inimă, Cătălin ❣️
îmi era dor de energia frumoasa pe care o creezi in grup…și ți mulțumesc pentru împărtășire ❣️

“eu am adormit o perioada din meditația ,dar am simțit furnicături in palme, tălpile picioarelor, am văzut și f mult culoarea mov- lila, apoi am adormit!?

“Multumim pentru aceasta seara magica! Multumim pentru tot ce faci pentru trezirea Sufletelor si pentru tot ce ne inveti! ❤️”\

” Am simțit furnicături in ambele palme,in tălpile picioarelor, am adormit o perioada,”

“Suuper, feed back ul acesta pt senzatia de frig! Multumesc!”

“Da as zice, m- am vazinvaluita in lumina aurie, Stralucioare, inamica, expanda. Cumva înainte sa spui tu ce ce întâmpla”

“Eu am vazut ca si cum erau niste tentacule metalice, ceva robotic, iesea din capul meu. Pareau niste viermi sau ceva robotic…posibil sa fi fost implanturi?”

“La inceput aproape adormeam pe scaun…si acum parca am baut 5 x Pepsi. Este wow diferenta! Multumesc mult❤️

“am simțit căldură în palma, intepaturi în zona de la degetul mic, inspre încheietura. În cap furnicături și intepaturi, în corp pe partea stg intepaturi.”

“mi s a incins mana pana la cot foarte repede”

“Eu am avut “shakings” puternic in corp. Că un tremurat puternic.”

“Da a fost o energie puternică am simțit tot ce ai spus Catalin chiar si niste flasuri .Multumesc?

“iti multumesc pt informatiile cu care rezobez 100%, simt fuziunea sufletelor noastre, esti asa deschis, cald”

“Eu am mai participat la o activare ADN cu tine …și am obținut rezultate imediate și peste așteptările mele …și ti mulțumesc pentru atunci și acum ❣️

Inscriere la Renasterea Transcedentala – 27.02.2022 – ora 10am – cost 600 lei – contact email la cata@activareADN.ro

Facebook : ActivareADN, Bioregenerare Energetica Avansata, Telegram : Marea Resetare Interioara

Citeste mai multe despre beneficiile curatarii aurei personale -> http://activareadn.ro/curatarea-aurei/

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium