Blocajele energetice sunt rezultatele fragmentarii campurilor energetice si reprezinta motivele pentru care oamenii continua sa se simta blocati si zapaciti cu costul vitalitatii lor. Trainingurile online oferite de Catalin Tomescu sunt oferite pentru a restaura in mod strategic fluxul natural energetic folosind tehnici de dirijare a energiei de la distanta.

Verificati pe aceasta pagina ultimele traininguri online anuntate incepand cu luna aprilie 20.04.2018

Training Gratuit: Este CASA TA bolnava?

Sambata 1.09.2018 – ora 10am

Acceseaza grupul privat BEA pentru Live pe Facebook

Indiferent ca stai la bloc, te-ai mutat recent intr-o casa noua sau vrei sa iti cumperi un teren… te invit la o conversatie despre sanatatea mediului din casa, cum sa ne transform holistic spatiul in care locuim. Probabil ca te-ai intrebat… “cat de SANATOASA este casa mea?” O sa iti impartasesc ce am facut eu ca sa imi remediez casa, cum ne putem imbunatati odihna si sa ne transformam energia in casa pentru sanatate si bunastare. In plus, te invit sa participi la un experiment prin care vei primi o curatare a casei… pe gratis. Vrei sa iti transformi cu succes energia din casa?

Traing Gratuit: Cum sa iti vindeci sursa FRICII de animale?

Miercuri 25.04 – 8pm

Rezerva un loc  >>> http://eepurl.com/drxY_1

Compatibil PC, MacOS, Android si iPhone

* Daca va logati de pe PC, s-ar putea sa fie nevoie sa va dati acordul ca sa instalati un mic soft pentru a accesa conferinta. Deci, sa apasati “accept” cand va aparea o notificare de la Zoom Conference. Daca folositi telefonul sau tableta, o aplicatie va fi instalata pentru a deschide conferinta. Se va instala rapid si eficient.

Asigurati-va ca aveti suficienta apa cu voi si ca v-ati notat intentiile pentru care faceti aceasta sesiune. Pregatiti-va pentru minuni. Daca doriti sa apareti cu camera video in training sunteti bineveniti, totusi nu este o cerinta. Pentru chat se poate folosi text-chat. Totusi, eu voi avea video si audio pornit. Pentru dispozitivele mobile, castile audio sunt foarte bune sa ne concentram la training.

Ca sa nu intervina dificultati la conectare va recomand sa intrati in conferinta incepand cu 7.45PM, totusi nu ne asteptam la asa ceva.

CRESTE-TI FRECVENTA: Intra in TRAINING cu mine si afla cum sa vindeci SURSA haosului din viata ca sa te IMPUTERNICESTI si sa DOMINI in cele 4 sectoare majore: Relatii, Cariera, Credinta si Sanatate

Detalii training pentru Bioregenerare Aurica Avansata -> www.activareADN.ro/training/

0
Translate here
Director web Premium