Vindecarea prin Sunet Lumina si Intentie Coerenta

Imbolnvarirea are o singura cauza!

Se spune ca vindecarea cu Sunet este terapia viitorului.

Eu nu doar cred asta, dar este ceea ce traiesc zi de zi si vreau sa iti arat o intelegere practica a acestui proces.

In ultimii 2 ani, am devenit absorbit de lumea frecventelor audio si despre cum pot fi folosite pentru a oferi suportul terapeutic intr-o lista practic neterminata de afectiuni…. fara efecte secundare.

Dar am inteles ca ….

Boala are doar 1 singura cauza: Celula nu isi mai face treaba (disfunctie celulara)

Din 2 motive: Celula nu are ce ii trebuie sau Celula are prea mult din ce nu-i trebuie.

Indiferent de cauza/naturii bolii… patogenii si substantele chimice intoxica organismul…. asadar este de inteles ca aici trebuie sa fie atentia noastra.

Prin aplicatiile de Sunet, Lumina si Intentie reusim sa sustinem complementar si alternativ organismul fizic si corpurile subtile pentru a a spori refacerea/bioregenerarea organismului.

Este de inteles ca organismul nostru reda si absoarbe frecvente. Cele pe care le reda sunt exact “muzica” infrasonica a fiecarui organ, tesut, celula, functie ADN pana la nivel cuantic… peste 200 de frecvente in acelasi timp. Cele pe care le absorbim constant … (frecventele) sunt deseori frecvente negative, poluante pentru sistemul nervos si nu numai: ganditiva la sunete infrasonice (neuazite) ale componentelor in miscare ale motoarelor masinilor care trec pe langa bloc. Desi sunetul este izolat de pereti , infrasunetelor au putere de penetrare superioara asa ca nu sunt oprite de termopane. Un alt exemplu sunt radiatiile de la telefonia mobila… sunt practic peste tot! Asadar, absorbim constant frecvente “extraterestre” corpului nostru.

Desi ti se va parea ca Sunetele sunt venite parca din epoca spatiala, nu esti departe de adevar. Frecventele sunt folosite pentru a intra in BIOREZONANTA cu organismul pentru a putea fi absorbite.

Despre mecanica sonoterapiei am scris aici.

Totusi….

Te-ar interesa un SPA cu frecvente benefice compuse din Sunet, Lumina si Intentie corerenta Programul pe care ti-l ofer “lucreaza” asupra ta nu doar fizic dar si asupra componentei transpersonale a fiintei tale: SUFLETUL.

Pentru doritori am compus program SOUL SPA DAY.

In care iti ofer un program de citire energetica, curatare si activare cu frecventele primordiale bazate pe Sunet, Lumina si Intentie pentru a te sustine in bioregenerarea ta.

Nu mai exista asa ceva in Romania, si din cate stiu, in lume.

Daca am mai lucrat impreuna stii cat de serios sunt.

Lucrand impreuna, ma ajuti sa pun bazele unei viitoare clinici care sa aplice aceasta stiinta.

Daca nu ma cunosti sau nu am mai lucrat impreuna s-ar putea sa iti foloseasca o recomandare de la oamenii dragi cu care am avut oportunitatea sa lucrez de 5 ani incoace.

Asigura-te ca vezi videourile de pe youtube si facem cunostinta online.

Oricum ar fi, urmareste acest video si porneste SUNETUL la computer, tableta, telefon sau orice folosesti.

—> https://youtu.be/zzcFZsGsqjc

Simplu, ca bunaziua.

Toate cele bune,

CT

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium