Ce ne spune Campul Electro-Magnetic despre Sanatate?

 In GDV, The World of Aura

Din vremurile antice vedem poze, picturi rupestre si inscrisuri in cartile sacre ce fac referire la liderii spirituali si sfintii din diferite culturi si traditii din istorie ce au in comun un halou (nimbus, aureola) in jurul capului si a corpului acestora ce este cunoscut ca si Aura – campul energetic.

Acum, la cateva mii de ani in viitor, cand avem acces la tehnologie pentru a masura si calibra aura, este posibil sa avem dificultati de a cultiva o rezonanta a vietii noastre materiale cu lumea spirituala (probabil din cauza atasamentelor, frica sau arhetipuri karmice). Mi-am propus sa tratez practic acest subiect si sa va invit sa va formati o parere mai precisa si poate chiar o experienta asupra propriei aure.

Cel putin in Romania, tot mai multi oameni aleg terapiile individuale, holistice, alternative la sistemul medical pe care il au la dispozitie, national si international. Ba chiar mai mult, dincolo de terapii manuale variate, un numar mai restrans de oameni apeleaza la diverse sisteme bioenergetice, ce au capacitatea de a influenta in mod pozitiv fluxul vital al unei persoanei si actionand direct asupra sursei de stres de la nivel subtil chiar si fara atingere.

Oamenii din cele mai vechi timpuri au considerat ca aura este caminul fortei nascatoare de viata. In diferite parti si culturi, aceasta energie poarta diverse denumiri : prana (hindusi), mana (polynesia), munis (Paracelsus), magnetism animal (Mesmer), iar astazi mai poarta numele de forta eterica. Homer a descris aura ca fiind “o nebuloasa luminoasa derivata din esenta divina care a venit sa simbolizeze puterea”. Pythagoreenii (Secolul 6 i.Hr.) au inceput sa incorporeze “aura” in invataturile lor.

Aura Energetica: Un mit real?

Unul din primii cercetatori care a scris despre Aura este Paracelsus (1493-1541). El credea ca este forta vitala radianta din interiorul si in jurul fiintelor vii precum o sfera luminoasa. Despre aceasta preciza ca exista ca o influenta magnetica ce poate fi folosita pentru vindecarea pacientilor. Fiind considerat ne-ortodox a fost fortat sa demisioneze din rolul de Profesor de Medicina si Chirurgie si mai tarziu a murit impins pe geam de catre servitorul unui alt doctor.

Sir Isaac Newton (1642-1727), un multitalent, a dezvoltat conceptul de “camp de forta”, si anume unde ce inconjoara fiintele vii. Fiind primul care a trecut lumina alba prin prisme, si interesul sau catre culoare si lumina, poate fi descris ca unul din pionierii timpurii in cercetarile aurei.

Franz Mesmer (1734-1815), un doctor vienez folosea magnetii pentru a ajuta vindecarea pacientilor. El credea ca acest magnetism exista in corpul uman. Publicarile si cercetarile sale demonstrate larg au starnit comisiile conduse de Benjamin Franklin sa il numeasca sarlatan.

Baron Karl von Reichdenbach (1788-1869) a scris o serie de memorii despre o “energie universala”, numita od si magnetism, descoperind ca oamenii senzitivi, in special extrasenzorii, erau in contact cu aceasta. Credea ca forta odica (numita dupa Odin, zeu in mitologia nordica) era creata de magneti, cristale si fiintele umane si mai ales putea fi vazuta si simtita, pe cea buna ca un sentiment placut si racoros iar pe cea neplacuta, ca un sentiment cald care emana de jos. A facut o serie de teste cu Angelica Sturmann, o tanara cu daruri, care era prima din miile de persoane care puteau vedea culori emana de cristalele lui Reichenbach. Tot el spunea de corpul omenesc ca produce o polaritate similara cristalelor. Tot el a lasat o serie de experiemente pentru cititorii lui sa le incerce devenind o senzatie prin Europa cu sute de mii de oameni practind “forta odica“. “Roaga-te si testeaza pentru tine” spunea mereu in articolele sale.

Dr Walter Kilner (1908) a descoperit un proces prin care le permitea tuturor sa vada aura cu ajutorul unui dispozitiv format din 2 lentile separate de o solutie pe baza de dicyanin, de culoare indigo-violet si astfel permitea oamenilor sa vada in spectrul ultra-violet. Prima persoana pe care o vazuse era o femeie de 23 de ani care avea o aura albastra-gri emanand din corpul ei. Cei din colegiul medical au ras de el. Un jurnal medical britan din 1912 mentioneaza cercetarile sale. In plus, Dr. Kilner credea ca orice doctor ar trebui sa foloseasca acest dispozitiv ca sa vada ce parti intunecate apar in aura. Peirzandu-si reputatia, a lansat ultima lui carte Atmosfera Umana in 1921.

Oscar Bagnall a continuat munca lui Dr. Kilner in 1937 cu cartea Proprietatile si Originile Aurei Umane, contribuind la dezvoltarea metodologiilor si tehnologiilor de evaluare din domeniul cercetarii aurei energetice.

Spre finelor anilor 1930, un cercetator rus pe nume Semyon Kirlian a descoperit accidental cum sa fotografieze aura. Dintr-o “greseala” a putut sa captureze “lumina” emanata de pacient pe o placa fotografica. Impreuna cu sotia sa Valentina, Kirlian s-au luptat timp 20 de ani ca sa perfectioneze tehnica intr-un apartament de 2 camere. Ducandu-se vorba in lume, MInisterul Sanatatii Rus le-a acordat un premiu in ani 1960. Aceleasi teste au fost conduse chiar si pe esantioane de frunze, stabilind gradul de sanatate vegetal dupa… emisia de biofotoni captura de aparatul sau. Aceste fotografii sunt de o frumusete unica. Nici o poza a aurei nu este la fel. Cand au aparut aceste stiri in lumea vestica, oamenii de stiinta au minimalizat efectul spunand despre acesta ca este “doar” o descarcare electrica. 

In 1953, Dr. Mikhail Kuzmich Gaikin, chirurg din Leningrad a citit despre sotii Kirlian si si-a reamintit ca urmarea doctorii chinezi folosind acupunctura in timpul celui de-al 2lea razboi mondial. Aflase de 700 de puncte de pe piele, unde Forta Vitala putea fi stimulata si a vazut in fotografiile Kirlian ca aceste zone coincideau cu punctele ce deveneau luminoase de care Chinezii stiau de mii de ani!

Mai tarziu, Dr. Gaikin si Vladislav Mihalevsky, inginer, au inventat un aparat care putea localiza punctele de acupunctura la o precizie de o zecime de milimetru.

Pe langa aparatul Kirlian, dispozitivul Schlieren, este o inventie germana aparuta in secolul 19 ce putea sa detecteze aura fotografiind curentii de convectie, spun cercetatorii.

Mai tarziu in sec 21, profesorul Konstantin Korotkov inventeaza aparatul GDV care foloseste principiul Kirlian in dispozitve de mici dimensiuni care fotografiaza aura emanata din varful degetelor si pe care apoi ne poate arata calitatea energiei exprimata ca biofotoni. Prin fotografia GDV putem vedea in actualitate statusul general energetic, nivelul energetic de pe meridiane si diverse sisteme ale corpului, aliniamentul centrilor de energetici, zone inflamate si chiar tiparul energetic sau calitatea acestuia in diverse locuri din corp… exprimate fiind prin varful degetelor.

Posibil sa fie corelate cu sens pentru ca circuitele neuronale ale cortexului motor din creier sunt in proportii mari corelate mainilor si picioarelor.

 

Metoda GDV faciliteaza analiza a sanatatii energetice si a starii psiho-emotionale

In ziua de azi, poti sa vezi la targuri de specialitate si expozitii spirituale ca sunt multi oameni care ofera sa iti fotografieze aura. De regula, se face prin montarea de senzori ce masoara rezistenta electrica ce apoi este analizata de un procesor care afiseaza un tipar luminos in jurul persoanei.  Este amuzant sa vezi o astfel de reprezentare a aurei, insa din nefericire, este vorba de o aura electronica, nu de aura propriu-zisa fotografiata.

In ultimii ani, am folosit camera GDV pentru teste inainte/dupa tratamente, terapii si sa vad reprezentarea diverselor stari dupa diverse activitati. Este foarte interesat si satisfacator pentru cercetatorul interior. Majoritatea pacientilor mei primesc o analiza GDV la tratamente ca un “evaluator obiectiv”.

Nu pana acum mult timp, aura era disconsiderata de catre marea majoritate incluzand cercuri largi de cercetatori si doctori in stiintele naturale (si inca este in ciuda evidentelor prezente in acest articol si nu numai). Tehnologia GDV este apreciata de mediul academic si este folosita chiar si in mediul sportiv pentru evaluare si diagnosticare in Rusia. Pentru a citi mai multe despre GDV cu aparatul Bio-Well aici.

Mai multe articole pe tema analizei energetice GDV:

 

Totul despre Imbunatatirea Calitatii Aurei, Purificarea Chakrelor Energetice si Activarea ADN

Experienta activarii personale este transformatoare. Daca te situezi intr-un punct in care nu mai ai energia pe care ai avut-o candva, simti ca te-ai blocat si mai ales ai ganduri repetitive si emotii negative automate… Daca iti pierzi vitalitatea rapid pe timpul zilei, devii usor iritat/agitat-a si simti ca ceva te tine pe loc, nu este departe de adevar. De fapt, majoritatea oamenilor cu care intru in contact au aceste experiente. Prin munca mea, am ajutat multi oameni prin exact aceiasi pasi prin care si eu am trecut. Frica, frustare, anxietate, empatie extrema, nesiguranta… numeste-le tu… sunt doar experiente temporare. Din fericire, aceste emotii trezesc in noi dorinta de a evolua dincolo de conditionarile pe care ni le impun. Asadar, strategia noastra este sa curatam la nivel cuantic formele-gand radiante si atasamentele relevante si sa ne crestem frecventa, devenind mai intregi sufleteste si mai clari in misiunea noastra din aceasta viata!

Oportunitati de crestere personala:

Vrei sa afli mai multe despre procesul de Curatare Energetica si Activare ADN

www.activareadn.ro/module/

 

Detalii si programari : cata@activareadn.ro sau 0721578144

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium