Dezvoltare Personala Accelerata prin Activarea ADN

 In BLOG CATEGORY

Conferinta Europeana Activare ADN RO

Activare ADN, sistemul exclusiv de re-echilibrare energetica in Romania promite omului spiritual modern constientizare accelerata si rezultatele transformationale dorite in toate aspectele vietii.

Actualizarea personala prin vindecarea cuantica si Activarea ADN, numita si Activarea Constiintei, este propusa pentru tine in exclusivitate de trainerul Catalin Tomescu. Prin Activarea ADN este utilizata in siguranta “tehnologia” organismului uman in favoarea restructurarii permanente a campurilor tale electro-magnetice. Acest proces se desfasoara in doua etape: curatarea blocajelor energetice si activarea constiintei.

Acest proces unic este extrem de placut si eficient deoarece te ajuta sa normalizezi rapid si permanent factori biofizici esentiali pentru echilibrul interior, sanatatea psihicului si a igienei campului energetic.

Avand in vedere conditionarea sociala si genetica, acum avem dovezile de laborator ca prin genele noastre capatam inca de copii un set de convingeri, ganduri, atitudini si emotii bazale de la parinti si societate. Mai departe, tot aceste dovezi stiintifice ne-au aratat ca ADN-ul nu este conditionat pe veci si ca poate fi reprogramat (ex: o frica care este integrata complet, o boala incurabila care se vindeca, un blocaj interior care se transforma in intelepciune, etc.).

Fie ca este vorba de aprofundarea starii de constienta, focus mental, senzatia de pace si armonie, motivatie, claritate in gandire, decizii mai bune sau mai multa energie pentru finalizarea sarcinilor, prin Activarea ADN aceste realitati pot fi manifestate pentru tine.

 

Acum in perioada de ascensiune, beneficiem de un val de energii inalte si pentru integrarea lor in celulele noastre suntem determinati sa devenim mai constienti. Aceasta etapa de “Trezire” poate sa includa deseori rezistenta la schimbare, zbatere si durere, putand fi evitate prin mai multa Constienta de Sine inainte ca ele sa se manifeste.

Natura noastra umana si puterea deosebita de creatie pe care o detinem, constructiva si distructiva, face posibila ca o parte din decizii sa fie luate de multe ori inconstient. Deciziile luate, sunt guvernate deseori de emotii, atitudini, stari si credinte intiparite timpuriu din copilarie, mostenite in ADN sau prin transfer karmic din alte existente paralele.

De exemplu, in copilarie am fi putut percepe o lipsa in iubirea parintilor nostri atunci cand au vrut sa ne educe prin aplicarea “pedepselor”. Vedem multi oameni care aplica acest tratament in educatia copiilor si o astfel de experienta pentru un copil poate sa culmineze intr-un adult care 10 ani mai tarziu are o reactie afectiva fata de partenerul sau spunandu-i cu repros: “Tu nu ma iubesti deloc!” (exemplul se extinde atunci cand nu sustinem agendele altora, in relatii interumane, in dresajul animalelor, etc.). De asemenea, daca am simtit subminarea autoritatii noastre prin abuzuri fizice sau emotionale in copilarie rezultatul poate fi un adult care nu mai are incredere in sine rezultand un blocaj in a 3a chakra. Mai este intalnit cazul unui adult perfect sanatos care sa treaca prin etape mai dificile cum ar fi o despartire sau un divort, schimbarea carierei, pierdere financiara, un accident sau o boala. Aceste evenimente consuma resurse enorme de energie si drept rezultat omul din exemplul nostru poate sa ajunga usor la epuizare, depresie, anxietate, frici, insomnii, devitalizare, sa nu se mai bucure de viata si in cele din urma sa isi fractureze energia sufletului sau. Mai mult decat atat, psihicul devenind slabit, sunt capatate atasamente aurice si blocaje energetice in ADN-ul sau incat ajunge sa nu mai “vada” o cale de iesire. De fapt, astfel de evenimente sunt exact consecintele alegerilor noastre si urmarile contractelor de suflet “semnate” inainte de reintruparea noastra pe Pamant, fiind menite sa ne intareasca psihicul odata ce alegem sa privim cu angajare detasata imaginea de ansamblu a situatiei cu care ne confruntam.

Prin Activarea ADN, reusim sa curatam permanent reziduurile eterice si blocajele create anterior in toate corpurile subtile pentru eliberarea lor din subconstient si din emisiile electro-magnetice ale ADN-ului.

Deseori atitudinile inconstiente, starile de conflict interior, starile afective inconfortabile sau ale gandurilor negative pronuntate ce sunt percepute ca un conflict psihologic interior au o semnatura electrofotonica densa, condensata, descrisa ca fiind Complexe Biofotonice, adica formatiuni compacte ce se reordoneaza in biocampul emis dupa incheierea aplicatiilor de curatare.

Cum are loc procedeul de activare ADN?

Tratamentul sursei generatoare a acestor influente are loc la distanta prin intermediul Spatiului Inteligent. Astfel, interpretarea si clarificarea”situatiilor” devin la nesfarsit sau sa folosim medicatie, cu efecte secundare nedorite.

Procesul de Activare ADN ne asista imens sa ne reintoarcem in doar cateva minute la starea originala, sa ne recapatam increderea in fortele proprii, sa fim mai prezenti si sa integram complet intelepciunea infinita in aceasta viata.

Stiinta Imortalitatii

Stiinta atesta faptul ca suntem fiinte electrice si din acest motiv orice voce critica, gand “rau” sau emotie discordanta pe care o avem, constient sau inconstient, ne consuma din energia noastra vitala. Avand “consumatori” activi pe timpul starii de veghe este dificil sa mentii nivelul optim de vitalitate si sanatate.

Curatand in profunzime pe toate nivelurile constientei umane, avem mintea mai clara, energia functioneaza optim si avem mai mult spatiu de a o inmagazina. In procesul activarii ADN, codurile genetice sunt reordonate la nivel sub-atomic prin intentie si energie ceea ce permite sa accesam mai multa energie cosmica in tiparul ADN disponibil si sa ne expansionam organic constiinta.

Catalin Tomescu este specializat in dezvoltare personala si actualizare spirituala prin vindecarea cuantica si activare ADN ca urmare a dedicarii sale asupra studiului si practicii tehnicilor de directionare a energiei. Munca sa este dedicata curatarii blocajelor energetice pe care cei mai multi le au si activarea potentialului genetic din care suntem facuti.

 

Activare ADN din perspectiva Stiintei

Oamenii de stiinta au afirmat ca 97% din genetica noastra sunt portiuni latente ale ADN-ului. Practic, portiunile intron ale ADN-ului nu codifica proteine, sunt ocolite in acest proces si deci raman neactivate pe toata durata vietii. Acesta este motivul pentru care se cunoaste ca folosim mai putin de 10% din abilitatile creierului nostru, avem doar 46 de cromozomi activi si experimentam ceea ce se numeste degenerare biologica. O ramura a geneticii numita epigenetica, valideaza transmiterea genelor din generatie in generatie ceea ce rezulta ca emotiile nerezolvate ale parintilor si stramosilor sunt transmise de la parinte la copil, genele parintilor avand control absolut asupra dezvoltarii genelor copilului si asupra convingerilor similare, atitudinilor si chiar a bolilor impartasite.

Acest proces de vindecare cuantica pentru curatarea si activarea ADN-ului este deosebit de util pentru oricine. Catalin sustine necesitatea acestui process deorece “rezultatele din viata personala se oglindesc in toate domeniile vietii individului precum relatii, finante, credinta si sanatatea holistica. Claritatea si armonia interioara recapatata in acest process asista imens orice fiinta in procesul de Trezire.“

In prezent, Catalin Tomescu sustine workshopuri educationale si demonstrative de dezvoltare spirituala pentru a ajuta oameni dedicati, in special antreprenori, lideri sau invatatori sa elibereze energii discordante din viata lor si sa experimenteze evolutia accelerata. Poti afla mai multe pe www.activareadn.ro.

Vrei sa afli secretul Dezvoltarii Personale?

 

Intra in conversatie cu mine si te introduc imediat.

cata@activareADN.ro

activare adn, echilibrare energetica, dezvoltare spirituala, evolutie spirituala, vindecare karma, meditatie mindfulness,

Ascended Society – Bazele societatii iluminate si relatiilor ascensionate prin Activare ADN

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Translate here
Director web Premium