Introducere in… Viitor (prezentare Unelte Sacre) @ Bioenergie Experimentala Ep. cu Catalin Tomescu

Exista unelte simple non-invazive care genereaza vitalitate, purifica poluarea si ajuta procesele de deconditionare? Raspunsul este un mare DA! 🙂
Dragii mei,

Sunt super-incantat sa va scriu acest email intrucat stiu ca am ajuns deja in… Viitor!

In ultimele luni, lucrurile s-au accelerat si mai mult pe masura ce ne apropiem de sfarsitul Ciclului de Activare Stelara 2000-2017.

Multe lucruri au iesit de sub control in planul 3D intrucat in dimensiunile mai inalte este o continua “lupta” pentru o parte din retelele de energie ale planetei. Asa cum este sus, este si jos.

Si pentru ca fraza hermetica este cat se poate de adevarata, va invit sa cultivati cele mai inalte principii, stari, ganduri si emotii. Va invit sa va reamintiti de constiinta voastra Cristica, care va predispune catre iertare, intelegere, iubire neconditionata si compasiune, pentru voi insiva si pentru ceilalti.

Intrucat suntem conectati cu retelele de energie, s-ar putea sa resimtim “barierele de frecventa”. Acestea nu sunt fixe. Pentru cei dintre voi, focalizati pe ascensiunea personala, ADN-ul este cel care este necesar sa fie recablat, incluzand scoaterea sigiliilor artificiale. (in curand o va trimit un articol nou pe acest subiect)

E un subiect fierbinte pentru cei mai multi, dar daca ai verifica prin radiestezie…. ce raspuns ai primi? Sunt bucuros sa va ajut sa va dati aceste raspunsuri singuri, de aceea am si creat un ghid-pdf pe siteul meu www.activareADN.ro pentru a invata cum sa va monitorizati energia si sa aflati raspunsuri.

Dupa operatia la mana stanga, am crezut ca mi-am pierdut abilitatea de a simti energia aici… dar a fost cat se poate de fals. Oricine poate sa o faca, trebuie doar sa faci pasii pe care i-am scris. Cand ai prins miscarea si te-ai acordat. Intreaba-te, “Am eu sigilii artificiale in campul meu morfogenetic?”

————————————–

In ultimele luni am lucrat “in spatele scenei” la un proiect drag. A multime de schimbari s-au petrecut in viata mea si am avut incredere ca numai Dumnezeu-Sursa orchestreaza evenimentele in cel mai bun posibil pentru noi. Sunt extrem de incantat de un nou parteneriat si sunt bucuros sa va anunt de extinderea proietelor mele chiar de anul acesta.

In continuare, va prezint 2 dintre o serie de unelte cu aplicatii mult prea vaste ca sa le numesc aici. Am ajuns in… Viitor pentru ca am incredere intr-o tehnologie care mi-a facut foarte mult bine, mie personal si pacientilor cu care am lucrat si testat (cu dispozitivul de masurare energetica GDV). Ii spun Viitor pentru ca o putem folosi pentru a curata poluarea de pe planeta, desprinde norii de grindina care ne strica agricultura, ne putem curata alimentele, casele, campurile energetice si moleculele subatomice de clustere negative, putem anihila liniile de stres geopatic din casele noastre si in special, ne putem vindeca si energiza APELE.

Fara prea multe introduceri, va las cu acest video.

Click pe video pentru deschidere.

[embedyt] http://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PL1aYCjBZDfNbsPaAE7PokxVPUGXaE94UV&v=0o1y_vGsMlU[/embedyt]

Toate cele bune si pe curand. 🙂
Catalin

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium