Curatarea Karmei – Calea LENTA sau Calea RAPIDA?

 In BLOG CATEGORY

Motivul pentru care nu ne simtim 100% aliniati este ca ADN-ul vibrational nu este calibrat cu energiile pe care le absorbim de la nivelul spiritual al Sufletului nostru.

Acest nivel este doar o parte a totalitatii Sinelui Inalt.

Identitatea Sufletului, este stationata in dimensiunile 4, 5 si 6 si corespunde spiralelor ADN 4, 5 si 6 si planetei TARA, ce co-exista in paralel cu realitatea planetei Pamant.

Zilnic, ai parte de mai multe informatii decat ai nevoie asa ca nu o sa-ti pierd timpul cu informatii irelevante.

In aceasta perioada deosebita, pentru multe suflete poate exista o amplificare a tristetii precum si a bucuriei, in special tensiuni afective vechi, tipare de gandire repetitive si de interpretare incoerenta a experientelor de viata.

Toate acestea se re-activeaza intrucat este momentul integrarii lor.

Aceste aspecte au rolul de a te imputernici pe termen lung insa, in mod evident, acum iti afecteaza increderea in sine si in evolutia spirituala.

Banuiesc ca vrei sa castigi timp si libertate in timp ce rezolvi CAUZA acestor aspecte recurente.

Daca te confrunti cu tiparele vechi nerezolvate si nu ai o relatie sanatoasa cu TINE, imi indica faptul ca inca mai exista fragmente eterice lipsa din compozitia sufletului tau.

Si in plus mai este “karma”, care joaca un rol principal in lectiile tale de viata, fiind motivul totalitatii intruparilor tale.

De exemplu, daca ne dorim sa trecem intr-o noua etapa a vietii noastre, sa zicem ca simtim ca este mult mai multa implinire disponibila pentru noi si ca din cine stie ce motive nu avem aceasta experienta ACUM, este pentru ca avem nevoie sa ne insusim mai mult din identitatea Sufletului nostru si sa crestem.

Curatarea Karmei

Sunt 2 cai prin care putem face asta: o cale LENTA si una RAPIDA.

Diferenta este ca o CALE LENTA in acest caz, esueaza sa fie eficienta.

Calea LENTA presupune sa “asteptam” momentul potrivit de crestere. Calea Lenta inseamna ca atunci cand apare o dificultate in viata noastra, speram ca suntem dispusi sa trecem peste discomfort, asocierea “durerii” cu experienta in sine si ale tensiuni asociate si sa facem alegeri aliniate cu ceea ce suntem la nivel de suflet pentru a vindeca aspectele umbrite care s-au manifestat.

Atunci vom putea “curata” acea karma prin alegeri constiente.

Doar printr-o frecventa ridicata, vitalitatea personala este la cote maxime.

Calea LENTA nu functioneaza pentru multe suflete intrucat fara o munca karmica nu au loc transformari personale.

Calea LENTA este o cale stagnanta intrucat sunt zile sau perioade cand “nu te simti in stare” sa alegi diferit. Inseamna ca atunci cand vei avea decizii importante de luat, se vor reactiva aceleasi tipare din trecut si vei ezita sa avansezi.

Asta se numeste “inghetare” si este MOARTE LENTA.

(intr-un articol precedent am definit cateva modalitati pentru a creste vitalitatea)

Acum…

Calea RAPIDA presupune o decizie ferma si responsabila in favoarea purificarii. Inseamna sa alegem constient ne detasam de orice energie, lucru, relatie, etc. care nu mai serveste scopului cel mai inalt.

Calea RAPIDA inseamna sa curatam campurile informationale de imprinturi care ar putea sa genereze situatii neplacute pentru a ne putea concentra la ceea ce este important in viata (familie, cariera, sanatate, fitness, social, excursii, etc.).

Cand aceste imprinturi sunt integrate si eliberate din reteaua neuronala, corpurile subtile si nivelurile mai inalte ale mintii, pur si simplu, inceteaza sa ne afecteze involuntar.

Prin purificarea informationala a campului noastre subtile facem loc pentru a ne insusi identitatea noastra spirituala.

Inseamna ca vom putea sa ne folosim intreaga concentrare si energie pentru a invoca mai usor manifestarea dorintelor, placerilor personale si chiar a noilor oportunitati de dezvoltare.

Practic, ADN-ul nostru capata rolul unui container de forta vitala si un pod catre Constiinta Divina.

Calea RAPIDA inseamna sa convingi UNIVERSUL sa conspire in favoarea ta si a tuturor.

Insusindu-ne propria identitate spirituala prin purificarea imprinturilor devenim imuni la (propria) negativitate, capatam un simt interior al Legilor Universale si ne imbunatatim abilitatea de a INTERPRETA autentic propria realitate prin intelpciunea a sufletului, in locul ego-ului.

Indiferent de varsta, sex sau pozitia sociala, reprogramarea campurilor informationale cu scopul vindecarii interioare este BILETUL catre Era Pacii si a Prosperitatii.

Munca de purificare karmica este Transcederea Ego-ului.

(EGO – EpiGenetic Overlay – Suprascrierea EpiGenetica)

Daca rezonezi cu asta, am creat un training special pentru retiparirea campurilor informationale care te-ar putea ajuta enorm in aceasta perioada.

Ce o sa faca acest training pentru TINE?

– Vei invata cum sa nu mai creezi karma
– Vei invata sa monitorizezi energia in corpul tau si vei regasi mai multa claritate in gandirea ta.
– Vei integra rapid fatetele umbrite ale personalitatii tale si vei simti o stare de armonie mai profunda
– Vei curata rapid impulsurile negative din subconstient dezlegand un nou mod de a vedea si de a reintoarce la origini
– Vei schimba Linia Temporala Dominanta cu o Linie Temporala Noua, pe care o vei descoperi in mod intentionat
Si mult mai mult 🙂

Dupa ce imi vei trimite un mesaj, vom stabili un scurt interviu sa ne cunoastem si sa vedem daca ne potrivim. Vreau ma asigur intai ca acest training ti se potriveste si ca te poate ajuta.

Pe durata interviului este binevenit sa stiu cu ce te confrunti in mod special pentru a putea croi sesiunea de purificare special pentru tine. In functie de obiectivele tale, sesiunea poate fi extinsa in favoarea rezultatelor cerute.

PS: Acest training va fi format din 3 parti. 1 Training, 2 Sesiune de purificare intensa & 3 Meditatie Ghidata de Purificare cu ajutorul Sinelui tau Inalt. Asa ca nu va fi mai prejos de INTENS, dintr-o intalnire sau doua.

Abia astept sa ne revedem.
Catalin

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium