Curatarea Entitatilor Negative

CURATAREA ENTITATILOR NEGATIVE

CURATAREA ENTITATILOR PRIN BIOENERGIE, O REALITATE CURENTA

Acest articol are rolul de pentru a mari gradul de constienta asupra fenomenelor de posedare de catre entitati.

Totusi, multe persoane cu care am lucrat personal, erau afectate fara sa fie constiente si in urma curatarii lor au avut rezultatele tipice:

  • si-au redobandit pacea spirituala si increderea in propriul Sine
  • se pot concentra pe durate lungi in absenta dialogului mintal nedorit;
  • somnul s-a imbunatatit iar visele nu mai sunt ‘filme horror’;
  • respiratia este din nou armonioasa si dainuie acum o relatie mai profunda cu esenta lor
  • capacitatea decizionala este imbunatatita, mai constienta, in lipsa sabotarilor psi;
  • persoanele care s-au detasat karmic de entitatile pe care le purtau sunt acum imputernicite,
  • crescandu-si frecventa, au inceput sa intre in rezonanta cu noi oportunitati, noi persoane, noi ganduri si noi evenimente benefice pentru cresterea lor spirituala, ceea ce entitatile trecute blocau.

Experientele personale cu aceste fenomene m-au motivat sa expun cateva criterii importante pe care oricine pe acest drum sa le aiba in vedere. Deci daca ai aceste simptome si simti ca nu poti sa gandesti de unul/a singur/a, atunci articol este pentru tine!

 

Daca ne intrebam cum sa scapam si sa ne vindecam automat de cosmaruri, reactii emotionale negative si impulsuri puternice de frici, furie, agresivitate psihica si tipare de gandire nedorite, curatenia corpurilor subtile ar trebui sa fie prioritatea dumneavoastra nr. 1!

 

Iata cateva din recenziile primite dupa curatarea aurica:

Oricui i-am facilitat scoaterea entitatilor poate sa confirme! Odata ce intelegem mecanismele de atasament si modurile in care entitatile pot sa interfereze cu viata noastra zilnica si alegerile pe care le facem, este inevitabil sa realizam eliberarea pe care o avem atunci cand le curatam!

O experienta despre curatarea entitatilor care m-a marcat

O prietena cu o teama neobisnuita imi spune: “Nu am mai urcat cu liftul de mult timp. Numai cand ma gandesc mi se zbarleste pielea pe mine. Imi este frica!”

Acum cativa ani, eram in vizita la fostul meu cabinet de la clinica medicala din Bucuresti. O prietena care lucra acolo mi-a spus ‘Imi este frica sa urc cu liftul!’. Niciodata nu am rezonat cu starea de frica sau starea de “inghet” asa ca am un beculet care se aprinde oricand recunosc asta la cineva. Asa ca am intrebat-o mai multe: Dupa ce mi-a spus de tehnicile de vindecare pe care si le-a insusit in urma unui curs de Theta, am zis ca este o ocazie perfecta sa o ajut mai mult asa ca am intrebat-o: “Vrei sa te ajut sa scapi de frica asta?”. Mi-a raspuns “DA!” asa ca am ghidat-o sa se relaxeze pe loc. Eram in fata receptiei. La scurt timp, am sesizat ca nu era o simpla curatare a blocajelor ci era o entitate care bloca curatarea. Am reusit sa eliberez acea entitate pe loc si la final, am ghidat-o sa se intoarca inapoi la 3D. In majoritatea curatarilor, ai senzatia ca esti in transa deoarece subconstientul elibereaza traume originare si vindeca cauza producerii atasamentului, asa ca poate deveni intens pentru indivizii senzitivi. Asa ca ca eram amandoi foarte relaxati si simteam o prezenta calma si armonica ce emana de la prietena mea. Parca intregul sens de rotatie al campului sau auric s-a schimbat. I-am zis apoi: “Vino cu mine”. Am mers impreuna la lift si am chemat printr-o apasare de buton. La deschiderea usilor, a urcat prima in lift, fara sa o invit macar. Nu o sa uit prea curand fericirea de pe fata ei cand imi arata uimita mana si zicea: ‘Uite Cata, nu mi se mai zbarleste pielea!’. A fost una din cele mai implinitoare zile din viata mea!

 

Deseori in campul unei persoane se poate prezenta o entitate care mai poate fi numit spirit demonic, entitate descarnata, entitate virala, etc. Iata principalele lucruri despre ENTITATI si ce trebuie sa ai in vedere in procesul de curatare.

 

 

ORIGINEA ENTITATILOR

Posedarea de catre o entitate provine din planul astral inferior. Aici este o “petrecere” de entitati intrucat este locul in care sufletele acestora raman blocate intre lumi. Entitatile in cauza sunt legate in continuare de planul terestru si nu s-au desprins urmand Tunelul de Lumina pentru a se intalni cu ghizii lor spirituali responsabili de urmatoarea lor reincarnare.

Planul Astral este numit in sistemele mele de referinta precum a 4a dimensiune sau a 4a densitate. In partea inferioara a acestuia este locul unde experimentam in timpul somnului “cosmaruri” sau vise ciudate. Desi putem calatori aici, accidental sau intentional, nu este neaparat unul “sigur” pentru a ne expune emotional.

De exemplu: daca ne supra-solicitam prin munca, ne implicam in exces in binefacerea altora, ne stresam pentru lectiile neinvatate ale celor iubiti… putem deveni susceptibili la forme neconventionale de energie care se ataseaza sistematic in corpurile subtile umane. De asemenea, alcoolul si drogurile pot expune corpul emotional catre realitati nesigure.

Entitatile pot veni prin ceea ce se poate numi Wormholes (“gauri de vierme”),  unul din tipurile de brese ce se pot crea in campului auric personal.

Recomandat: Mai multe despre tipurile de brese energetice aici


EVOLUTIA SUFLETULUI IN RAPORT CU ENTITATILE NEGATIVE

Testele cu aparatul GDV camera arata o imbunatatire aurica dupa desprinderea entitatilor. In mod tipic, biocampurile sunt armonizate pentru ca acum biofotonii pot circula liber.

Entitatile negative prezente pot reprezenta MOTIVUL PRINCIPAL care inhiba evolutia sufletului unei persoane. Aceasta resimte dificultati in procesul interior de actualizare personala. Pe langa posesia unei entitati mai poate fi corelat un imprint mai vechi, implant artificial sau un blocaj care inhiba expansiunea sufletului.

Deseori, prezenta unei entitati este reflectata asupra negativitatii cauzate traume din copilarie sau a unei alegeri dintr-o alta viata. Entitatile sunt cunoscute ca fiind responsabile pentru fenomene de furt energetic. De aceea, sufletul va cauta vindecarea: abuzurilor fizice, afective si sexuale, mamei (in special) si membrilor familiei, suferintei si durerii fizice, influentelor psiho-somatice, fricilor si temerilor inconstiente, agresiunii, tradarii, obsesiilor, atasamentelor, depresii, disfunctiilor fizice, mentale si sexuale, etc.

Fenomenul de posesie astrala de catre o entitate negativa sau chiar ghid spiritual negativ are de-a face cu karma creata intre gazda si vizitator iar lucrurile nerezolvate ale unei gazde cu o alta fiinta eterica poate fi urmarita (posedata) de vieti, nu neaparat din viata curenta.

Exemplu: Sotia trece prin decesul sotului ei. Acestia doi si-au facut legaminte verbale sa ramana impreuna la nesfarasit. Dupa nefericita moarte a sotului, ei sotii nu s-au detasat de prezenta fizica si acum sotia il are ca entitate in campul ei pe fostul sot, care acum o blocheaza sa isi continue viata si sa gaseasca/manifeste un partener de viata nou. Dupa numeroase incercari de a-si gasi pe cineva compatibil, sotia decide sa isi faca o curatare aurica si imediat dupa reuseste sa atraga un partener care se potriveste vibratiei sale.

 

 

 

 

 

De asemenea, o entitate poate fi atrasa de energia emotionala joasa precum un accident fizic, o boala survenita sau o trauma. Este des intalnit ca emotiile de durere sau furie extrema, abuzuri din copilarie sau agravarea starii de sanatate a persoanei sa ii expuna campul auric la “gauri” care pot deveni brese de acces in spatiul psihic si eteric personal pentru forme de energie nedorite, paraziti energetici sau entitati.


DE CE SUNT ENTITATILE AICI?

Posesia sau prezenta unei entitati in campul energetic nu e chiar un lucru rar. Energia emotionala a unei entitati poate sa interfereze cu propria armonie spirituala, sa altereze oportunitatile de expresie a propriilor daruri unice sufletesti si sa blocheze abilitatea naturala a corpului de auto-vindecare.

De regula, entitatile negative nu sunt constiente de respectarea Liberului Arbitru si se simt deconectate de la Sursa-Inteligenta Inalta-Dumnezeu. Desi sunt parte din Sursa, aleg o cale non-cristica pana la eliberare, asa ca se vor HRANI sistematic cu energia emotionala a persoanei posedate prin strategii parazitare sau vampirizare psihica. In mod ideal, la timpul potrivit orice entitate va fi eliberata catre lumina pentru a-si continua ciclul de reincarnare si pentru a ajunge la eliberare.

Cu mult timp in urma, una din tehnicile buddhiste din scoala Mayahana pe care le practicam in facultate inainte sa ma ocup de bioenergie la distanta era meditatia pentru eliberarea tuturor fiintelor din Samsara (ciclul reincarnarilor) cu mantra Om Mani Padme Hum.

 

FEMEIA CARE S-A VINDECAT DUPA SCOATEREA ENTITATII

Ex: Am cunoscut cazul unei femei care avea o entitate agatata de a 2a chakra a sa. Femeia avea gauri gauri in intestine ca urmare a suferintei indurate iar la examinarea doctorului i s-a spus ca nu poate fi operata. Fiind ceva destul de rar, doctorul i-a spus ca nu poate opera asa ceva pentru ca nu ar fi gasit tesuturile necesare sa repare asemenea gauri. In urma cercetarilor personale, femeia a decis sa isi faca o curatare aurica. In urma sesiunii entitatea care era acolo a disparut iar 3 luni mai tarziu femeia s-a prezentat la doctor pentru analize. Evident, doctorului nu ii venea sa creada ochilor ca vedea aceeasi femeie careia nu dadea sperante de viata.

Editare 12.02.2019: Intre timp, sugerez pacientilor mancaruri regenerative care faciliteaza vindecarea accelerata a colonului, mai ales cand sunt prezente gauri, disbioza intestinala (aka sindromul colonului iritabil), boli digestive, autoimune, alte boli relevante digestiei, etc.

 

CE URMARI SUNT?

Intrucat prezenta unei entitati interfereaza cu abilitatea noastra de a ne proteja energetic, un astfel de “trigger” poate sa blocheze sanse de evolutie in viata precum oportunitati, evenimente importante, cunoasterea oamenilor noi si a relatiilor personale precum si calmarea propriei minti.

Uneori entitatile pot fi latente si instant pot deveni active printr-un sunet, o emotie negativa, un obicei sau chiar un gand. Atunci este momentul cand se activeaza, de multe ori simtim ca “altceva” preia controlul precum in timpului unui argument dur purtat cu o alta persoana, reactionam agresiv inconstient.

O entitate va fi atrasa de emotii precum furie, frica, vina, rusine sau variatii care origineaza de aici si pot fi deasemenea alimentate de dorinte neimplinite. Oricand le energizam emotional, folosesc emotii joase drept hrana ca sa mai stea prin preajma. Astfel energia noastra este constant trasa in jos si servim drept bufet pentru entitati.

 

 

 

CE PUTEM FACE?

Poate fi benefic sa intelegem ca fenomenul de rezonanta se gaseste pretutindeni, chiar si in relatia cu entitatea(entitatile) si ne poate fi de folos pentru a capata “intelepciunea pierduta” precum recuperarea fragmentelor de suflet “prinse” in evenimentul traumatic anterior.

  • Ce anume am de invatat de la entitate?
  • Ce anume trebuie sa invete entitatea de la mine?

Este posibil ca daca exista o entitate sau mai multe in biocampul personal, aceasta/acestea sa nici nu stie ca au murit si sa incerce sa se tina de lumea fizica prin corpul si emotiile unei alte persoane. Asadar, o persoana cu un anumit tip de frici sa atraga o entitate cu frici similare. De exemplu, furia sau frustrare fata de un anumit lucru sau comportament aparent exterior poate sa atraga entitati care si-au manifestat o furie sau frustrare de o frecventa similara. Acolo unde este cazul, entitatile pot fi inglobate temporar intr-un halou sferic de lumina argintie care sa le reflecte inapoi orice proiectie. Aceasta tehnica nu le va elibera insa va va putea imbunatati starea de bine atunci cand interferati la serviciu sau in mediul social cu o alta persoana pe care o banuiti ca ar fi si “altceva” in campul sau.

Puteti folosi de asemenea vizualizarea Luminii Aurii canalizata spre entitatea inglobata sau dinspre interiorul fiintei noastre.

 

Cum depistam o entitate?

Daca banuiti ca aveti o astfel de entitate, nu ezitati sa va folositi intuitia pentru a depista prezenta acesteia. Atunci cand exista o entitate agatata de biocampul personal e foarte posibil sa nu va mai simtiti “eu-ul” clar. E posibil sa exista o lipsa de claritate, o pierdere considerabila de energie, sa va simtiti agitat/a sau iritat/a deseori, sa aveti senzatia de limitare, frustrare, neincredere in oameni, sa reactionati impulsiv, sa spuneti lucruri pe care nu vreti sa le spuneti, sa ajungeti sa faceti lucruri pe care nu vreti sa le faceti, sa simtiti o nevoie sau o dependenta pe care nu o aveati inainte, sa faceti lucruri nefiresti, sa va comportati agresiv, sa recurgeti la alcool, bautura, fumat, droguri, si chiar sa va regasiti in medii sociale care promoveaza astfel de comportamente.

 

Va puteti intreba Sinele Inalt si puteti de asemenea sa observati reactia corpului la raspuns. TOTUSI, cele mai simple metode pot consta in verificarea raspunsurilor DA/NU prin pendul, ansa sau testarea musculara (practica kinesiologica). O metoda deosebita pe care ii invat pe studentii mei este monitorizarea propriei energii. Puteti vedea aici un exemplu cu o serie de impulsuri in mana mea stanga pe durata unei sesiuni.

In orice caz, prezenta sau posesia de catre o entitate poate arata probleme in subconstient si karmice care va pot afecta drastic linia temporala curenta, sau altfel spus drumul in viata. In acest caz este necesara curatarea reziduala si sa va oferiti vindecarea necesara.

In aceasta situatie va pot ajuta in mod eficient. Succesul acestei sesiuni il asigur prin desprinderea entitatii negative de la distanta si astfel va ajut sa receptionati mai mult din energia universala a vindecarii si a iertarii in toate corpurile subtile.

Imi puteti scrie cererea dumneavoastra pe cata@activareADN.ro sau ma puteti apela direct la telefonul +4 0720138187

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium