Despre aventurile in genetica cuantica a cercetatorilor rusi: Activarea ADN, Gaurile Negre si furnicile

 In BLOG CATEGORY, Despre Activarea ADN

Activarea ADN in laborator

Acum ceva timp, cercetatorii rusi au reusit sa capteze tiparele informationale ale unui ADN si sa le transmita altui ADN, deci sa reprogrameze celulele cu un ALT genom.

Au transformat cu SUCCES embrioni de broasca in salamandra prin aplicarea limbajului si a vibratiei cu tipare informationale de ADN.

Seamana cu o tehnologie de tip OZN spre deosebire de metoda arhaica de “taie si lipeste”.

Aceasta metoda dezvoltata de cercetatori intra sub incidenta Wave Genetics – Genetica de Unde.

Genetica de Unde are o influenta mai MARE pentru dezvoltarea organismelor decat procesele biochimice ale secventelor din genom.

De aceea, trebuie sa lucrezi la procesele interioare si dezvoltarea lor pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul tau.

Stiintele NONCONVENTIONALE ezoterice si ale maestrilor spirituali stiu de multa vreme ca organismul nostru este PROGRAMABIL prin limbaj, cuvinte si gand.

Este ca si cum TU obisnuiesti sa folosesti un anumit LIMBAJ si pe ACEASTA frecventa specifica ADN-ul tau oscileaza si vibreaza.

Tocmai a fost dovedit stiintific si explicat.

Si nu se opreste aici.

Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul nostru poate cauza tipare disruptive in vid producand GAURI-DE-VIERME magnetizate.

Gaurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale podurilor Einstein-Rosen in vecinatatea gaurilor negre (lasate de stelele arse).

Deci sunt create tuneluri de conectare catre parti diferite ale Universului prin care informatia este transmisa in afara spatiului-timp cunoscut.

Cu alte cuvinte, aceasta abilitate proiectata in ADN-ul nostru, energetic si biologic, este de a descarca informatia din Spatiul Inteligent (folosind intuitia, telepatia, channeling etc.) chiar si transmiterea karmei din alte vieti in ACEASTA realitate.

Cercetatorii au numit-o Hiper-Comunicare.

ADN-ul atrage aceste parti de informatie si le transmite in CONSTIINTA noastra.

Se intampla de milioane de ani sub ochii nostri.

De vreme ce s-a dovedit eficient in randul insectelor si animalelor, omul “modern” abia numeste acest lucru INTUITIE.

Un exemplu din natura este atunci cand Regina furnicilor este separata de colonie.

Cat timp aceasta este separata, furnicile continua munca de constructie initiala conform planului.

Aparent, Regina transmite “planurile de constructie” colectivului de constiinta prin Spatiul Inteligent intregii colonii, oricat de departe este, atat timp cat este in viata.

Alte exemple de HIPER-COMUNICARE sunt oamenii care au devenit cunoscuti pe plan mondial dupa ce au VISAT planurile de executie.

Muzica, proiecte de inginerie, filme, trairi despre viitor, sunt doar cateva exemple.

Acum 1 an am avut aceasta experienta cu maestrul ascensionat Sananda(Sinele Inalt al lui Iisus) care mi-a aparut prin Hiper-Comunicare.

In concluzie, ADN-ul nostru e un super-computer, inca nedescoperit in totalitate prin metode CONVENTIONALE.

Prin reprogramarea si activarea ADN permanenta, un individ incepe sa recunoasca misiunea sufletului si alaturi de decizii constiente si congruente, viata sa nu poate decat sa INFLOREASCA.

Pot sa afirm ca traim momente EXCEPTIONALE in evolutia noastra.

Sper ca aceasta scriere iti deschida cateva canale de comunicare si daca simti ca vrei sa recapeti in totalitate controlul asupra vietii tale, da-mi un mesaj aici sa familiarizez cu acest proces uimitor.

Cu respect,
Catalin Tomescu
Ascended Society – Activare ADN

www.activareADN.ro

PS: Nu uita sa impartasesti aceasta reamintire si cu cei dragi.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium